Download Lagu Duta Nirwana
Kumpulan Lagu Duta Nirwana 2019

Lirik Lagu Mawar Biru Nella Kharisma Mp3

Posted on

Lirik Lagu Mawar Biru – Nella Kharisma
Artist : Nella Kharisma
Judul Lagu : Mawar Biru
Ciptaan : Margono
Album : Duta Nirwana Vol. 5 “Kembang Probolinggo”
Label : Milady Records

Lirik Lagu Mawar Biru

Lirik Lagu Mawar Biru-Nella Kharisma

tumetesing waspaku
ora tego rasaning atiku
ninggalake sliramu priyo idamanku
tansah katon esemmu
ngawe ngawe rasaning atiku
ngelingake naliko bareng mlaku mlaku

ora nyono, ora ngiro yen ngene dadine
aku kudu melu ndherek’ake romo lan ibuku
mulih neng desoku

wekasan mung welingku
aku titip kembang mawar biru
openono minongko tondho katresnanku

tumetesing waspaku, ora tego rasaning atiku
ninggalake sliramu priyo idamanku
tansah katon esemmu ngawe ngawe rasaning atiku
ngelingake naliko bareng mlaku mlaku

ora nyono, ora ngiro yen ngene dadine
aku kudu melu ndherek’ake romo lan ibuku
mulih neng desoku

wekasan mung welingku, aku titip kembang mawar biru
openono minongko tondho katresnanku

 

Download Kumpulan Lagu Nella Kharisma Lengkap

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *