Download Lagu Duta Nirwana
Kumpulan Lagu Duta Nirwana 2019

lirik lagu korban janji – nella kharisma

Posted on

tanpo welas koe lungo biyen kae
ra ono mesakne aku sitik wae
ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku

Lirik Lagu

tersakiti sendiri di malam itu

koe lungo pas aku sayang-sayange
tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo kanti ikhlas legowo
sing tak karep koe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

koe lungo pas aku sayang-sayange
tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo kanti ikhlas legowo
sing tak karep koe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

abot tak trimo kanti ikhlas legowo
sing tak karep koe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku
udan bledek kang dadi saksiku

udan bledek kang dadi saksiku

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *