Download Lagu Duta Nirwana
Kumpulan Lagu Duta Nirwana 2019

Download Lagu Undangan Rabi Jihan Audy mp3

Posted on

Download Undangan Rabi Jihan Audy MP3 dengan liriknya di bawah ini

aku seh kelingan kowe ngucap janji
janji ora bakal ninggal aku
gedene roso sayangmu ra tego ngelarani
tetep setia tekane mati

pantai indrayanti sing tau nyekseni
pahit manise cerito tresno iki
limang taun wes suwene aku njogo ati
tapi kowe tego ninggal aku rabi

saiki kowe lungo ninggali kenangan
saiki kowe teko ngenei undangan
sumpah wani mati jane isih sayang
atiku loro tenan nyaw-ng kowe neng pelaminan

aku seh kelingan kowe ngucap janji
janji ora bakal ninggal aku
gedene roso sayangmu ra tego ngelarani
tetep setia tekane mati

Download lagu Jihan Audy Undangan Rabi

pantai indrayanti sing tau nyekseni
pahit manise cerito tresno iki
limang taun wes suwene aku njogo ati
tapi kowe tego ninggal aku rabi

saiki kowe lungo ninggali kenangan
saiki kowe teko ngenei undangan
sumpah wani mati jane isih sayang
atiku loro tenan nyawang kowe neng pelaminan

duh dek aku ra nyongko tresno sing wes tak jogo
saiki tinggal crito bubar mergo wong liyo
opo ora kelingan pas jaman semono
susah seneng janji tresno nganti tekan tuo

jane aku isih sayang wani sumpah mati
aku bakal tetep selalu setia ngenteni
ibarate otot kawat bakal wesi
atiku wes ra kuat mergo ditinggal rabi

mas pangapurane aku ninggal kowe
mergo tresno iki ora direstoni
jembarmu atimu lilakno lungaku
ngertenono aku kabeh iki mergo wong tuaku

saiki kowe lungo ninggali kenangan
saiki kowe teko ngenei undangan
sumpah wani mati jane isih sayang
atiku loro tenan nyawang kowe neng pelaminan

saiki kowe lungo ninggali kenangan
saiki kowe teko ngenei undangan
sumpah wani mati jane isih sayang
atiku loro tenan nyaw-ng kowe neng pelaminan
neng pelaminan
undangan rabimu wes tak tompo

DOWNLOAD Jihan Audy- Undangan Rabi

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *